Pompen, plakken en pluggen

Een lang gekoesterde wens werd op zaterdag 5 juli ingevuld. Bij Pannenkoekenrestaurant De Strooppot werd een fietsservice punt geopend onder de naam "Pompen, Plakken en Pluggen". Doordat er steeds meer fietsers en passanten zich langs het riviertje de Kromme Mijdrecht in De Hoef bewegen, was het een wens om deze service ook aan te kunnen bieden. Tinus Scheenaart van Hoveniersbedrijf De Plaveier opende symbolisch het servicepunt met zijn heggenschaar. Tinus is samen met Jeroen Arends als tuinarchitect verantwoordelijk voor het buitenaanzicht van De Strooppot. Na de prachtige terrassen hebben ze nu ook de schutting inclusief fietsservicepunt aangepakt.

Een lekke band of pleister plakken en het opladen van een elektrische fiets is nu mogelijk bij het fietsservice punt. Het service punt is uitgerust met stroompunten, een fietspomp, een fietsbandreparatieset en een EHBO trommeltje. Daar De Strooppot een ANWB servicepunt is, is ook nog een grote fietsservicebox voorhanden. Deze box bevat gereedschappen maar ook binnenbanden. Dus vanaf nu kan het aangename met het nuttige worden verenigd, de fiets wordt opgeladen terwijl op het zonnige terras van een lekkere pannenkoek wordt genoten.

dsc02361 dsc02348 dsc02342


Terug

Wist je dat ...
  • ... biologische appelsap van Schulp hebben?
  • ... dat wij een wifi-netwerk hebben dat u vrij kan gebruiken?
  • ... De Strooppot regelmatig buffetten bij de mensen thuis verzorgd inclusief tafels, borden, bestek etc.
  • ... in ons pand al meer dan 120 jaar horeca gevestigd is en eten, drinken, feesten hier dus onderdeel van de geschiedenis zijn?
  • ... De Strooppot een zwemdiploma pannenkoek heeft?