Specialiteiten

  • aardbeiengenot-2025

SPECIALITEITEN

“ITALIAANS ZOMERGENOT”

Opgerolde pannenkoek met limoncellomousse, framboos, blauwe bessen, bastognekruim en pistachekruim (alcoholvrij).

17.3

“GEWOON LEKKER”

Pannenkoek met meegebakken serranoham en mozzarella met daarop cherry tomaatjes, pijnboompitjes, rucola en pesto.

18.6

“HETE TOK TOK”

Pannenkoek met gebakken kip, champignons, ui en taugé in pittige saus met ijsbergsla en komkommer.

18.1

________________________

TOETJES

“COUPE QUINTON” Coupe roomijs met appel-mango compote en slagroom.

7.8

AARDBEIEN CHEESECAKE met slagroom.

7.9



Wist je dat ...
  • ... dat alle kinderen die een kleurplaat inleveren, een verrassing krijgen als ze jarig zijn!
  • ... dat de pannenkoeken van De Strooppot ambachtelijk worden gebakken en zodoende allemaal koppeltje duikelen in de keuken?
  • .... als je alle gebakken pannenkoeken van De Strooppot opstapeld, de stapel ongeveer 3,5 km hoog is?
Online reserveren! Online reserveren!

Snel en direct uw tafel reserveren bij De Strooppot

Bijzonder smakelijk! Bijzonder smakelijk!

Inspiratie voor de culinaire invulling van uw feest.