Groepsarrangementen

  • De Strooppot motorclub op parkeerplaats
  • de-strooppot-fietsclub-op-terras

Hoe meer zielen hoe meer vreugd! In de loop der jaren hebben we al vele wieler-, auto- en motorclubs, verenigingen, (ouderen) koren en nog veel meer ludieke clubs mogen verwelkomen.

Als je met een grote groep bij ons wilt komen eten dan raden we je aan om ons dat van te voren te laten weten. Zo kunnen we rekening houden met jullie komst en ervoor zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt.

Soms is het handiger om een grote groep in De Opkamer een tafel te geven. Dit is de knus ingerichte feestzaal op onze bovenverdieping. Omdat De Opkamer alleen te bereiken is via de trap willen wij graag weten of iedereen binnen het gezelschap goed ter been is. Dit zullen we altijd vragen wanneer je reserveert.

Voor gezelschappen vanaf 20 personen hebben we eventueel ook een aantal menu's samengesteld, zie menu A en menu B, maar gewoon pannenkoeken eten kan natuurlijk ook.

Mocht je op zoek zijn naar een leuk dagprogramma rondom De Strooppot dan kunnen wij een passend arrangement naar wens voor jullie maken, maar je kunt op deze site ook een aantal tips vinden van activiteiten in de omgeving.

We hebben ook uitgebreide mogelijkheden voor lunch, brunch, high-tea, buffetten en uitgebreide diners. Kijk daarvoor ook eens onder Feestaccommodatie op deze site!Wist je dat ...
  • ... we dit jaar 20 jaar bestaan?
  • ... dat de meeste Strooppotters eerst hebben afgewassen voordat ze in de bediening of keuken werken?
  • ... dat alle kinderen die een kleurplaat inleveren, een verrassing krijgen als ze jarig zijn!
  • ... er op onze kaart meer dan 150 verschillende pannenkoeken staan?
Bijzonder smakelijk! Bijzonder smakelijk!

Inspiratie voor de culinaire invulling van uw feest.

Virtuele Rondleiding Cromme Miert Zaal Virtuele Rondleiding Cromme Miert Zaal

Neem een kijkje in De Cromme Miert Zaal

Virtuele Rondleiding De Opkamer Virtuele Rondleiding De Opkamer