Pompen, plakken en pluggen

Een lang gekoesterde wens werd op zaterdag 5 juli ingevuld. Bij Pannenkoekenrestaurant De Strooppot werd een fietsservice punt geopend onder de naam "Pompen, Plakken en Pluggen". Doordat er steeds meer fietsers en passanten zich langs het riviertje de Kromme Mijdrecht in De Hoef bewegen, was het een wens om deze service ook aan te kunnen bieden. Tinus Scheenaart van Hoveniersbedrijf De Plaveier opende symbolisch het servicepunt met zijn heggenschaar. Tinus is samen met Jeroen Arends als tuinarchitect verantwoordelijk voor het buitenaanzicht van De Strooppot. Na de prachtige terrassen hebben ze nu ook de schutting inclusief fietsservicepunt aangepakt.

Een lekke band of pleister plakken en het opladen van een elektrische fiets is nu mogelijk bij het fietsservice punt. Het service punt is uitgerust met stroompunten, een fietspomp, een fietsbandreparatieset en een EHBO trommeltje. Daar De Strooppot een ANWB servicepunt is, is ook nog een grote fietsservicebox voorhanden. Deze box bevat gereedschappen maar ook binnenbanden. Dus vanaf nu kan het aangename met het nuttige worden verenigd, de fiets wordt opgeladen terwijl op het zonnige terras van een lekkere pannenkoek wordt genoten.

dsc02361 dsc02348 dsc02342


Terug

Wist je dat ...
  • ... De Strooppot dit jaar 22 is geworden?
  • ... dat alle kinderen die een kleurplaat inleveren, een verrassing krijgen als ze jarig zijn!
  • ... we dit jaar 20 jaar bestaan?
  • ... dat de pannenkoeken van De Strooppot ambachtelijk worden gebakken en zodoende allemaal koppeltje duikelen in de keuken?
  • ... er al meer dan 1.650 feesten bij De Strooppot zijn gevierd