Groepsarrangementen

  • De Strooppot motorclub op parkeerplaats
  • de-strooppot-fietsclub-op-terras

Hoe meer zielen hoe meer vreugd! In de loop der jaren hebben we al vele wieler-, auto- en motorclubs, verenigingen, (ouderen) koren en nog veel meer ludieke clubs mogen verwelkomen.

Als je met een grote groep bij ons wilt komen eten dan raden we je aan om ons dat van te voren te laten weten. Zo kunnen we rekening houden met jullie komst en ervoor zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt.

Soms is het handiger om een grote groep in De Opkamer een tafel te geven. Dit is de knus ingerichte feestzaal op onze bovenverdieping. Omdat De Opkamer alleen te bereiken is via de trap willen wij graag weten of iedereen binnen het gezelschap goed ter been is. Dit zullen we altijd vragen wanneer je reserveert.

Voor gezelschappen vanaf 20 personen hebben we eventueel ook een aantal menu's samengesteld, zie menu A en menu B, maar gewoon pannenkoeken eten kan natuurlijk ook.

Mocht je op zoek zijn naar een leuk dagprogramma rondom De Strooppot dan kunnen wij een passend arrangement naar wens voor jullie maken, maar je kunt op deze site ook een aantal tips vinden van activiteiten in de omgeving.

We hebben ook uitgebreide mogelijkheden voor lunch, brunch, high-tea, buffetten en uitgebreide diners. Kijk daarvoor ook eens onder Feestaccommodatie op deze site!Wist je dat ...
  • ... dat wij een wifi-netwerk hebben dat u vrij kan gebruiken?
  • ... wij een hele leuke Facebookpagina hebben?
  • ... er al drie televisieprogramma's in De Strooppot zijn opgenomen, te weten: MINDF*CK , Het Familie Diner  en Op zoek naar wat ons heilig is: Rituelen
  • ... biologische appelsap van Schulp hebben?
Bijzonder smakelijk! Bijzonder smakelijk!

Inspiratie voor de culinaire invulling van uw feest.