Wandelroutes van De Strooppot.

De Strooppot ligt in een prachtige wandelomgeving. De Polders, de riviertjes, de verschillende plassen en de grote verscheidenheid aan natuur maken het een genot om hier te wandelen.

Er zijn een viertal routes uitgezet, die tot stand gekomen zijn met dank aan De Hoef Sportief. Deze routes kun je hieronder uploaden.

De Weilandroute, een route door De Hoef, een gedeelte van de route loopt door de weilanden achter De Strooppot. Deze route is leuk voor het hele gezin. Let op: voor kinder en wandelwagens is dit lastig omdat je in het weiland over een viertal hekjes moet klimmen.

De Hogedijkroute, een route langs de Kromme Mijdrecht en dan richting Zevenhoven over De Hoge Dijk. Je komt langs het prachtige natuurgebied de Groene Jonker, waar je eventueel een extra wandeling kunt maken.

De Noordseroute, deze route volgt op de heenweg en op de terugweg een groot gedeelte van het riviertje de Kromme Mijdrecht. Je komt door het prachtige dorpje Noorden.

De Meijeroute, deze route volgt het riviertje de Meije. Je doorkruist de dorpjes Woerdse Verlaat, Meije, Zwammerdam, Nieuwkoop, Noorden en Zevenhoven. De route gaat door het plassengebied van Nieuwkoop en Noorden.

Link naar wandelroute door de Groene Jonker

Wandelingen door het Groene hart


Terug

Tips & Omgeving:
 
Feesten & partijen Feesten & partijen

Een feestje viert u niet zomaar...!